ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ!


Διάβασα το περιοδικό σας κατά τύχη. Το μόνο που είδα ήταν θλίψη και δυστυχία. Αποφάσισα λοιπόν να δώσω ένα μήνυμα αιώνιας χαράς και γαλήνης σε όλους όσους υποφέρουν.
Θα σας μιλήσω για Αυτόν που άλλοι λατρεύουν, άλλοι νιώθουν απέχθεια και άλλοι αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του.
Ο Θεός, ο Ιησούς Χριστός είναι ζωντανός. Είναι δημιουργός του κόσμου. Ζωντανή απόδειξη όλα όσα βλέπεις γύρω σου. Το σύμπαν, οι πλανήτες, τα φυτά, τα ζώα, ο άνθρωπος.
Στον άνθρωπο θα σταθώ περισσότερο. Στον άνθρωπο έδωσε ο Θεός ζωντανό πνεύμα έτσι ώστε να επικοινωνεί μαζί του. Άραγε επικοινωνούμε μαζί του; Τον νιώθεις να σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες ώρες, να σε προφυλάσσει, να σου μιλάει. Αν έχεις απογοητευτεί απ' όλους και όλα και ψάχνεις ένα λόγο ύπαρξης στην ανούσια ζωή σου, αυτή είναι η απάντηση: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!!
Παραδέξου πως είσαι αμαρτωλός και δεν μπορείς να σωθείς μόνος σου. Κάλεσε το Χριστό στην καρδιά σου. Πώς θα τον καλέσω; Αν πιστεύεις τα παραπάνω πες τα ακόλουθα λόγια: «Ιησού Χριστέ αναγνωρίζω πως είμαι αμαρτωλός.Σε παρακαλώ συγχώρα με. Πλύνε με και καθάρισέ με από τις αμαρτίες μου. Δείξε μου έλεος και αγάπη και άσε με να γίνω παιδί σου. Σε καλώ στην καρδιά μου για να σε γνωρίσω προσωπικά. Ομολογώ πως είσαι ο Σωτήρας μου και Λυτρωτής μου και μόνο εσύ μπορείς να με σώσεις. Όλα αυτά τα ζητώ στο όνομά σου Κύριε, Ιησού Χριστέ».

Ειρήνη, 14 ετών από Σπάρτη


25.3.2006 Τεύχος #6